marți, 16 iulie 2013

 
Colectia vestimentara  "Fusion"
 
 
Conceptul colectiei este respectarea naturii dupa motto-ul: "Art=Love For Life"Colectia "Fusion", dedicata naturii, transmite un mesaj de apropiere si respectare a mediului prin reciclare si plantarea copacilor.
In aceasta colectia am folosit ca elemente de inspiratie forma frunzelor de nuc transpusa pe tinutele vestimentare cu ajutorul aplicatiilor create manual din material plastic reciclat sau pictate direct pe materialul textil. Paleta cromatica este alcatuita din nuante de galben mustar, verde kaki si negru, iar materialele groase (satin gros, piele velur, blana artificiala) sunt asociate cu materiale fluide (stofa subtire, voal transparent) urmarind miscarea frunzelor de nuc in bataia vantului.
Linia colectiei are o taietura care urmareste forma corpului feminin cu corsete care pun accentul pe talie si exagereaza voit soldurile, cu fuste conice care aduc aminte de anii 50, cu forme geometrice care se regasesc in piesele vestimentare dar si fluiditatea si transparenta fustelor lungi,
duc aceasta colectie spre stilul eclectic prin croiul acesta reinterpretat a mai multor curente artistice.


Colectia vestimentara "Fusion" este dedicate padurilor virgine.

Designer vestimentar: Georgia Ciontos
Foto: Sebastian Rottenart
Model: Sonia Bran

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu